Den här helgen har vi verkligen maxat med restaurangbesöken!
Fnittrig kväll med väninnorna på Vinotapas på fredagen
(goda mojitos och goda tapas men så kass service att jag faktiskt
aldrig skulle rekommendera någon att gå dit).
80-årsfirande med makens släkt på lördagen
(där servicen var topp hela tiden och servitriserna passade oss som hökar.
Kan i och för sig ha berott på att restaurangen var ganska tom, vilket är synd på så rara ärtor
och personalen hade lite tråkigt kanske, men ompysslade blev vi...)
Kan i och för sig ha berott på att restaurangen var ganska tom, vilket är synd på så rara ärtor
och personalen hade lite tråkigt kanske, men ompysslade blev vi...)
Slutade med Fars Dags-brunch med familjen på söndagen och
tre extra centimeter runt midjan...
"För mycket av det goda kan vara underbart"
Mae West
Silvervagnen på Park Avenue.
Förrättsbuffé med kallskuret, lax, räkröra med mera och till varmrätt kött
som trancheras vid bordet.
Förrättsbuffé med kallskuret, lax, räkröra med mera och till varmrätt kött
som trancheras vid bordet.
Helstekt biff med rödvinssås och potatisgratäng |
Kummel med olivröra för icke-köttätarna |
Nu är vi i full gång med nya veckan, här ska provas nya recept!
Tre dagars semester från matlagandet gör att jag känner
mig riktigt laddad.
mig riktigt laddad.
♥
Följ mej via Bloglovin
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar