7 november 2013

Currydoftande ytterfilé med ananas






600g fläskytterfilé
1 liten burk ananas (bitar + spad)
2,5 dl matlagningsgrädde
3 msk maizena redning
0,5 dl mango chutney
1 tsk ketjap manis (söt soja)
1 msk Santa Maria mango/curry-krydda
1 msk curry
 cayennepeppar
salt

Börja med att ansa och skära filén i tunna skivor.
Hetta upp en stekpanna eller gryta och bryn 
köttbitarna runt om.
Krydda med mango/curry-krydda.
När köttet fått fin färg, häll över grädde,
spadet från ananasen, mango chutney och ketjap manis.
Rör ner redning och låt
såsen puttra tills den tjocknat något.

Skär ananasen i bitar och blanda ner.
Smaka av med cayenne-
peppar och salt.

Servera med ris och sallad.




Följ mej via Bloglovin



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar