4 port
5-600g små delikatess- eller färskpotatisar
2 dl riven västerbottenost
2 msk olivolja
saften från 1 pressad citron
1 knippe sparris
10 små rädisor
100g sockerärtor
200g cocktailtomater
0,5 dl klippt gräslök
Tvätta och koka potatisen.
Dela sparrisen i mindre bitar och lägg ner dem i kastrullen till
potatisen när den börjar mjukna så att de får koka de sista minuterna tillsammans.
Lägg osten i en skål.
Skiva rädisorna och dela tomaterna.
Häll av potatisen och sparrisen och lägg över osten.
Ringla över olivolja och pressa över citron.
Blanda runt ordentligt så att osten täcker överallt och börjar smälta.
Blanda sedan ner rädisor, tomater och sockerärtor.
Klipp ner gräslök och blanda samman salladen igen.
Supergott till grillat!
Kram
♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar