4 portioner
1 pkt färska lasagneplattor
200 g färskost med gorgonzola
400 g krossade tomater
1 kruka färsk basilika
1 tsk sambal oelek
1 msk honung
1 dl grädde
200 g philadelphiaost
1 tsk salvia
svartpeppar
flingsalt
2-3 paprikor i olika färger
Sätt ugnen på 175 grader.
Hacka basilikan smått.
Koka upp krossade tomater och grädde.
Rör ner philadelphiaost, honung, sambal oelek, salvia och basilika i såsen.
Smaka av med salt och peppar.
Dela varje paprika i sex-åtta delar.
Bre ett lager gorgonzolaost på varje lasagneplatta
och rulla ihop till en avlång rulle.
Lägg rullarna i en ugnsfast form och fördela paprikabitarna runt om.
Häll över tomatsåsen.
Toppa med riven parmesanost och grädda i ca 20-25 minuter.
Kram
♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar