16 april 2014

Cannelloni med gorgonzola och paprika



4 portioner

1 pkt färska lasagneplattor
200 g färskost med gorgonzola
400 g krossade tomater 

1 kruka färsk basilika
1 tsk sambal oelek
1 msk honung
1 dl grädde
200 g philadelphiaost
1 tsk salvia
svartpeppar
flingsalt
2-3 paprikor i olika färger

Sätt ugnen på 175 grader.

Hacka basilikan smått.
Koka upp krossade tomater och grädde.
Rör ner philadelphiaost, honung, sambal oelek, salvia och basilika i såsen.
Smaka av med salt och peppar.

Dela varje paprika i sex-åtta delar.
Bre ett lager gorgonzolaost på varje lasagneplatta
och rulla ihop till en avlång rulle.
Lägg rullarna i en ugnsfast form och fördela paprikabitarna runt om.

Häll över tomatsåsen.
Toppa med riven parmesanost och grädda i ca 20-25 minuter.


Kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar