25 september 2013

Kokoscrepes


Hej!
Hur har dagen varit?
Börjar ni få det kallt ännu?

Kokoscrepes med ett tunt lager mascarpone, skivade jordgubbar, nutella och siktat florsocker


Gör så här:

2 ägg
4 dl vetemjöl
1 1/2 burk kokosmjölk (6 dl)
2 dl mjölk
4 msk kokosflingor

Rosta kokosflingorna något i en torr, varm panna.
Vispa ihop ägg med vetemjöl och kokosmjölk
till en slät smet.
Häll i den vanliga mjölken och kokosflingor och rör samman.

Hetta upp en klick smör i en panna och stek tunna pannkakor.
Tillsätt en liten klick smör mellan varje crepes,
glöm inte att röra i smeten då och då så inte kokosen sjunker till botten.

Supergott med nutella och skivad banan, eller
stekta ananasskivor med en smula råsocker!



Nu dags att lämna och hämta 2 barn på olika aktiviteter
i varsin ände av stan.

Sen kväll ikväll!
Får väl helt enkelt ta med en bok att fördriva tiden med medan jag väntar...


Mari Jungstedt, en favorit i bokhyllan!


Följ mej via Bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar