6 februari 2014

Ugnsbakad torsk med kapris och tomater








Jag försöker att laga fisk minst en gång i veckan,
men ibland kan det vara lite svårt att hitta på nya varianter
och inte bara ugnsbakad lax, som vi oftast äter...

Hittade detta recept i Coops senaste reklamblad, både gott och lättlagat var det!
Prova!

Jag serverade fisken med pressad, blå potatis (Blå Kongo),
för att skoja till det lite extra!


Det här behöver du:

500 g torskfilé eller annan vit fisk
500 g delade körsbärstomater
3 msk kapris
4 fint hackade salladslökar
1 tsk svartpeppar
2 tsk salt
1,5 dl grädde
0,5 dl mjölk

Lägg fisken i ugnsfast form med tomater, kapris och lök
runt om. Salta, peppra och häll över grädden och mjölken.
Stek i ugnen 15 minuter
Servera med potatis, couscous eller bulgur.



Kram





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar