20 december 2013

Panini med kyckling och taleggio




Perfekt som lunch, mellanmål, kalla på utflykt
eller istället för pizzan till ett gott glas på fredagskvällen!


Till 4 paninis:

8 skivor riktigt gott bröd, helst levain eller surdegstoast
2 kycklingfiléer
50g ruccola
soltorkade tomater i olja
100g taleggio
salt
peppar

Stek kycklingfiléerna i lite olja, salt och peppra.
Dela dem i tunna skivor.

Pensla lite av oljan från de soltorkade tomaterna
på yttersidan av brödskivorna och fördela
skivad kyckling, ruccola, tomater  på hälften av dem
och tjocka skivor ost på den andra hälften.

Tryck ihop så du får 4 st dubbelmackor och
grilla dem i smörgåsgrill eller våffeljärn.

Grädda tills de är ordentligt gyllene och osten smält.

Servera med en stor blandad sallad.



Följ mej via Bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar