11 november 2013

Pasta alla Mamma - lövbiffspasta



Gokväll!



Riktigt smarrig pastasås med lövbiff, dijonsenap och syltlök.
Den här såsen lagade min mamma ofta!
Gottgott!


500g lövbiff
2 dl creme fraiche
1 gul lök
1 dl syltlök
2,4 dl matlagningsgrädde
2 msk dijonsenap
1 msk tamarisoja
1 tsk kinesisk soja
svartpeppar från kvarn
salt

Strimla lövbiffen och hacka löken fint.
Fräs lök och lövbiff i en het stekpanna i smör.
Peppra ordentligt och rör ner dijonsenap och soja.

Späd med grädde och creme fraiche.
Låt såsen puttra någon minut och rör ner syltlöken.
Smaka av med salt och ev mer peppar.

Njut med pasta och sallad.



Här har vi bakstuga ikväll eftersom ena dottern lovat
att baka fem långpannor med Silviakaka till ett event.
Hon bakar så svetten lackar och vi övriga njuter av
ljuvliga dofter och smyger runt i köket i hopp om en liten smakbit!


Fyra kakor klara, bara en kvar! Det ska börjas i tid... så kanske det blir en bagare sen... eller nåt...




Följ mej via Bloglovin



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar